Henter indhold...
AlderRetten til egen historie

Retten til egen historie


Sammen har vi en ambition om at hjælpe nuværende og tidligere anbragte med at finde deres børnesagsakter, og hjælpe dem med at læse og bearbejde indholdet. Vores tilbud er gratis, og er målrettet alle tidligere anbragte der overvejer at finde og læse deres børnesagsakter, og som ønsker hjælp og vejledning.

I Retten til egen historie, kan vi:

·         Hjælpe dig med vejledning og forventningsafstemning, så du kender dine rettigheder og ved hvad børnesagsakterne potentielt kan indeholde af oplysninger

·         Hjælpe dig med at finde dine børnesagsakter og søge om aktindsigt

·         Hjælpe dig med at læse og bearbejde indholdet af dine børnesagsakter via støttende samtaler

·         Hjælpe dig med at skabe et overblik over din historie og udarbejde dit stamtræ (i samarbejde med foreningen Danske Slægtsforskere)

Kontakt os for at høre nærmere om vores tilbud og din mulighed for at få hjælp og støtte. Sammen lægger vi en plan for det videre forløb, der matcher dine ønsker, forventninger og behov.    


Tilbuddet er til dig, som...

Gerne vil kontakte os for at høre nærmere om vores tilbud og din mulighed for at få hjælp og støtte. Sammen lægger vi en plan for det videre forløb, der matcher dine ønsker, forventninger og behov (tilbuddet er landsækkende).


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Silkeborg Kommune administreres af Frivilligcenter Silkeborg

Frivilligcenter Silkeborg Silkeborg Kommune
Top